Dubbele nationaliteit? Dubbele korting!

Bij Festival a/d Werf doen ze niet moeilijk over een paspoort extra. Sterker nog: jongeren met een dubbele nationaliteit mogen voor slechts €10 naar de dansvoorstelling Hell on Earth! Opgroeien is taai, zeker als je dit in twee culturen moet doen. De jongeren van Hell on Earth leven in de wijk Neukölln, het Kanaleneiland van Berlijn, waar meer migranten dan Duitsers wonen. In de dansvoorstelling van de Argentijnse Constanza Macras, één van de belangrijkste choreografen in Duitsland, doen ze samen met professionele dansers verslag van hun dagelijks leven.

Te midden van hun Turkse of Arabische families en tradities en hun westerse stedelijke omgeving. Ze vertellen als jongvolwassenen over hun verwachtingen en problemen, over dagelijkse discriminatie, de wens om zich aan te passen en tegelijk toch anders te zijn. In de zoektocht naar een identiteit spelen seksualiteit en gender een grote rol. Hell on Earth speelt met één van de grootste thema’s van vandaag en is een combinatie van hiphop, breakdance en documentairetheater, voor jongeren en volwassenen.

Tickets kopen met deze dubbele korting kan alleen online via www.festivalaandewerf.nl! Voer bij de aankoop de code dndk11 (dubbele nationaliteit, dubbele korting) in.

Lees ook:SYTYCD Julia Mitomi in Shadowdance
Lees ook:Festivalblog #Julidans: Wie komt er voor Julidans in beweging?
Lees ook:Een avond met het Nederlands Dans Theater voor de halve prijs
Lees ook:Dance, dance en nog meer dance!
Lees ook:Kim-Lian krijgt hoofdrol in Fame

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dubbele nationaliteit? Dubbele korting!

  1. BHV cursus

    Dit soort acties zouden ze vaker moeten doen. Helaas heb ik geen dubbele nationaliteit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>