Scapino Ballet naar het buitenland

Naast de optredens in Ludwigsburg en Stuttgart is Scapino Ballet Rotterdam in 2011 nog tweemaal te zien in het buitenland. Op 5 april gaat het gezelschap naar het Dance Fest in Skopje, Macedonië en op 12 april naar het Dansfestival van Belgrado, Servië. In beide steden presenteert Scapino Ballet Holland van artistiek directeur Ed Wubbe en Bravo Charlie van choreograaf in ‘residence’ Marco Goecke.

Lees ook:Ed Wubbe regisseert Nederlandse Dansdagen
Lees ook:Duitse choreograaf wint
Lees ook:Scapino Ballet danst op Franse chansons in ‘Le Chat Noir’
Lees ook:De nieuwe SpitZ is uit!
Lees ook:Choreografen Twools 13 bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>