Rubriek: Muziek

De dans-playlist van Leslie de Koning

In onze rubriek ‘De dans-playlist van…’ geven bekende mensen uit de danswereld hun drie favoriete nummers voor een dansworkout: één nummer voor de warming-up, één om een choreo op te dansen en één voor de cooling-down. Een playlist ter inspiratie voor dansers en dansdocenten. Deze week in ‘De dans-playlist van…’: Leslie de Koning!

Lees verder...

De dans-playlist van Lieke van Kesteren

In onze nieuwe rubriek ‘De dans-playlist van…’ geven bekende mensen uit de danswereld hun drie favoriete nummers voor een dansworkout: één nummer voor de warming-up, één om een choreo op te dansen en één voor de cooling-down. Een playlist ter inspiratie voor dansers en dansdocenten. Deze week in ‘De dans-playlist van…’: Lieke van Kesteren!

Lees verder...

De dans-playlist van Juvat Westendorp

Dit weekend beginnen we met een gloednieuwe rubriek op Dansen.blog.nl: ‘De dans-playlist van…’ Bekende mensen uit de danswereld geven hun drie favoriete nummers voor een dansworkout: één nummer voor de warming-up, één om een choreo op te dansen en één voor de cooling-down. Een playlist ter inspiratie voor dansers en dansleraren. We trappen de eerste

Lees verder...