Colofon

Over Dansen.blog.nl
Dansen.blog.nl is het thuishonk voor iedereen die gek is op dans.  Je wordt dagelijks voorzien van de laatste dansnieuwtjes, tips, recensies en leuke video’s. Wil je meepraten? Reageer gerust: ventileer je mening, stel vragen en geef suggesties voor nieuwe berichten.

Contact
Sinds juli 2012 ligt de hoofdredactie van dansen.blog.nl in handen van Linda Verhaegen. Wil je een persbericht mailen, een uitnodiging sturen voor een persevent of heb je vragen over dansen.blog.nl? Stuur een e-mail naar [email protected].

Over Linda Verhaegen
Na een opleiding Taal- en Cultuurstudies en een master Journalistiek ben ik de slag gegaan als webjournalist bij een grote landelijke nieuwsorganisatie. Dans is mijn hobby en mijn passie en ik vind het heerlijk om daarover te mogen schrijven op een platform als dansen.blog.nl.

Over Blog Online
Voor meer informatie over het netwerk van Blog Online zie deze pagina.

Adverteren?
Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.