Rubriek: Tech & media

Sinerjey presenteert nieuwe dansshow Kill the Beat

Danser Sinerjey, bekend van zijn deelname aan tv-shows So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle, gaat nu zelf een dansprogramma presenteren: Kill the Beat. Het gaat om een online dansshow, die vanaf januari zal worden uitgezonden op de social mediazender Juice TV.

Lees verder...

App om samen mee te dansen

Wat een leuke dansgame, die zien we niet vaak! Met de app Bounden kun je samen met een vriend of vriendin dansen. En niet zomaar danspasjes: de choreografieën zijn gemaakt door niemand minder dan choreograaf Ernst Meisner van Het Nationale Ballet.

Lees verder...

De strijd tussen de dansgames is begonnen

Dance Central 3 komt eraan! Op 19 oktober verschijnt de nieuwste dansgame van Microsoft. In het spel maak je een reis door de tijd en leer je moves uit de seventies, eighties, nineties en zero’s. Ongeveer tegelijkertijd komt ook de nieuwste dansgame van Ubisoft uit. Let the battle begin!

Lees verder...

Dansen.blog nu ook op Facebook!

Sinds vandaag heeft Dansen.blog.nl een eigen Facebook-pagina: https://www.facebook.com/Dansenblog! Wil je mijn blogs dus ook via facebook volgen? Klik dan op bovenstaande link en klik daar vervolgens op ‘Vind ik leuk’. Want dat vind ik dan weer leuk!  Overigens is Dansenblog ook al een tijd via Twitter te volgen:

Lees verder...

Mini-dansvoorstelling op je tablet

De meeste dans-apps die ik tot nu toe heb gezien, hebben weinig met echte dans te maken. Vaak zijn het dansspelletjes waarbij je je telefoon heen en weer moet schudden of met je vingers ‘pasjes’ moet maken op het scherm. De dans-app ‘Fifth Wall’ is totaal anders. Misschien niet zo interactief, maar wel een genot

Lees verder...

De leukste dans-pinboards op Pinterest

Pinterest is hot. Voor wie het sociale medium nog niet kent: op Pinterest maken mensen prikborden (pinboards) van foto’s en afbeeldingen, een collage van wat zij leuk/mooi/interessant vinden. Een goede manier om nieuwe dingen te ontdekken en dingen die jij mooi vindt met anderen te delen. Dingen zoals dans! Een overzicht van de leukste dans-pinboards.

Lees verder...