Rubriek: Dansstijlen

Video: dansen als een dreumes die net kan lopen

Heb je wel eens heel goed gekeken naar de bewegingen van een baby die net kan lopen? Die bewegingen zijn zo puur, dat deze dansers het als inspiratie gebruikten tijdens hun dansles. Een baby als choreograaf dus… Erg leuk filmpje: kijken!

Lees verder...

Choreo van de week: Noa – Say Something

De winnares van Junior Dance 2014 heeft een videoclip uitgebracht van haar winnende choreografie van haar finaleoptreden. Het nummer wordt gezongen door A Great Big World en Christina Aguilera en heeft als titel ‘Say Something’. De regie is gedaan door Roy Ferwerda.

Lees verder...

Choreo van de week: Steeve Austin – Yoncé

Een nieuwe rubriek op Dansen.blog.nl: de Choreo van de week! Elke donderdag struinen wij het internet voor je af voor een toffe, indrukwekkende, prachtige of gewoon superstoere choreo. En we trappen af met deze vette clip van SYTYCD-choreograaf Steeve Austin. Spot jij ook de andere SYTYCD-bekende in de video?

Lees verder...

VIDEO: De eerste 360 graden dansvideo ter wereld

Een heel tof project van choreograaf Steeve Austin, jeweetwel: die hiphopchoreograaf uit So You Think You Can Dance. Op een prachtlocatie in de Stadschouwburg Leuven maakte hij met 12 dansers een geweldige dansvideo… en jij staat in het middelpunt! Bekijk zijn dans in 360 graden.

Lees verder...

Live video uitzending Romeo&Julia op het Schouwburgplein

Nog geen plannen voor vanavond en ben je in de buurt van Rotterdam? Loop dan zeker even langs het Schouwburgplein! Daar is vanaf 20.15 uur op een groot videoscherm de uitverkochte voorstelling ‘Romeo&Julia’ van het Scapino Ballet live te zien: je weet wel, dat prachtige stuk waarvan wij vinden dat iedereen het gezien moet hebben!

Lees verder...