Timor in The Legion of Extraordinary Dancers

In Amerika is het een gigantische hit. De webserie The LXD (The legion of extraordinary dancers) neemt het internet over. Twee groepen rivaliserende dansers, de Heroes, met superkrachten, en de Villains strijden tegen elkaar, natuurlijk met dans. Met spetterende beelden en heerlijke muziek zet regisseur en bedenker Jon Chu de ideeën van Michael Jackson´s Thriller en Smooth Criminal voort. En de Nederlandse Timor speelt dit seizoen mee. Hieronder de trailer! Wij zaten te trillen in ons tuigje, van zoveel dansgeweld! Briljant in beeld gebracht! Meer zien? www.thelxd.com

Lees ook:Timor Steffens danst in clip David Guetta
Lees ook:Timor danst met Chris Brown
Lees ook:Timor danst met Usher
Lees ook:Burlesque met een Hollandse touch
Lees ook:Danser Timor Steffens de nieuwe vlam van Madonna?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>