Dansnest werkt samen met LeineRoebana

Het Bredase gezelschap Dansnest onderscheidt zich al jaren door het samenbrengen van professionals en gevorderde dansamateurs. Bij het nieuwe project Dansnest Presenteert… kwamen de bekende choreograaf Andreas Denk (Plan-D) en het vooraanstaande dansgezelschap LeineRoebana bij Dansnest op bezoek. Daar werd geexperimenteerd met dans en andere kunstvormen. Op woensdag 6 april wordt het publiek in Podium Bloos verrast door de resultaten van dit onderzoek.

De gasten reizen deze avond in PodiumBloos langs drie voorstellingen. Give up give in toont de choreografie van 6 jonge dansers met de ambitie zich te ontwikkelen tot danskunstenaar. Dansnest heeft hen daartoe in contact gebracht met de topdansers Heather Ware en Tim Persent van LeineRoebana. Would you… toont de danskunst van hiphopdanser Ischa Havens. Met Andreas Denk als coach heeft hij een ‘verleidelijke’ choreografie uitgewerkt waarbij zowel dans als film aan bod komen. Kortsluiting schetst tenslotte een portret van de werkende vrouw van rond de 40. Hierbij boog Andreas Denk zich over de samensmelting van dans en zang.

Als aanvulling op dit programma worden ook nog twee korte choreografieën uit 2010 getoond. Meer informatie: www.dansnest.nl

Lees ook:Heather Mills been bleef zitten
Lees ook:Wanneer valt Heathers been eraf?
Lees ook:Werters vindt traditie heel modern
Lees ook:Get real, dit kan helemaal niet
Lees ook:Bollyrobics: Bollywood dansen en fitness

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>