Live video uitzending Romeo&Julia op het Schouwburgplein

Foto: Vincent Mentzel 2012

Nog geen plannen voor vanavond en ben je in de buurt van Rotterdam? Loop dan zeker even langs het Schouwburgplein! Daar is vanaf 20.15 uur op een groot videoscherm de uitverkochte voorstelling ‘Romeo&Julia’ van het Scapino Ballet live te zien: je weet wel, dat prachtige stuk waarvan wij vinden dat iedereen het gezien moet hebben!

De uitzending komt live vanuit de Rotterdamse Schouwburg waar Scapino op dat moment voor een volle zaal het stuk danst. De voorstelling is te zien op een scherm van 14 vierkante meter en de muziek komt uit de vloer van het plein.

Bang voor de kou? Om warm te blijven kun je lekker erwtensoep of glühwijn bestellen. En als het gaat regenen of sneeuwen zal een tent voor beschutting zorgen. Het plein is uiteraard gratis toegankelijk.

Nog een leuk detail: de technische realisatie wordt geheel verzorgd door studenten van het Grafisch Lyceum Rotterdam, in het kader van hun opleiding. Mooi initiatief van Scapino Ballet Rotterdam, De Vereniging Verenigd Schouwburgplein, het Grafisch Lyceum Rotterdam en de Rotterdamse Schouwburg, in het kader van Rotterdam Dance Capital.

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Choreografen Twools 13 bekend
Lees ook:Gratis dansvoorstelling van Scapino in Vondelpark
Lees ook:Duurzame theaterverlichting bij Scapino en AYA
Lees ook:Big brother in Balletland
Lees ook:Scapino Ballet danst tijdens 5 mei-concert op Amstel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>