#Julidans barst los

Vandaag barst Julidans 2011 los: tien dagen lang dans in acht theaters in Amsterdam. Met de enfants terribles en grote meesters van de hedendaagse dans. De Stadsschouwburg Amsterdam is het festivalcentrum. Op dansen.blog kun je tijdens het festival terecht voor achtergrondreportages en foto’s van de speciale festivalreporters, die je een exclusief kijkje achter de schermen geven. Het reportersduo Werters heeft zich al voorgesteld en van Monique Greveling heb je zelfs al twee reportages kunnen lezen. Deniz Buga leverde de foto’s bij haar reportage over VA Wölfl. Wat kun je nog meer verwachten en van wie?

Naomi Jacobs en Iris van der Graaf zijn de andere twee tekstreporters en Esther Garcia Querol en Valeria Marraco zullen u met filmpjes verrassen. Dat je niet alleen met woorden en bewegend beeld een reportage kunt maken bewijst Edgar Jansen. Hij zal met tekeningen verslag doen van de voorstellingen Hi…my name is! en 2: dialoque with lucinda in het Vondelpark vanavond. Naast deze twee voorstellingen, brengt de 1e festivaldag de voorstelling Foutrement (verneukt) van de jonge maker Virginie Brunelle (Canada) op de planken en het veelbesproken Ich Sah: Das Lamm auf dem Berg Zion offb. 14.1 is om 21.00 uur de officiële openingsvoorstelling van Julidans 2011.

Meer informatie: www.julidans.nl

Lees ook:Festivalblog #julidans: Danstekenaar
Lees ook:Festivalreports #Julidans op Dansen.blog
Lees ook:Introductie #julidans festivalbloggers
Lees ook:Festivalblog #julidans: Even introduceren
Lees ook:Festivalblog #julidans: Wat zoek jij?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>