Hiphopdanser wordt singer-songwriter

Kiezen tussen dansen en zingen is voor Alex Green net zoiets als kiezen tussen ademhalen en eten: onmogelijk. Hij is een zingende danser, of een dansende zanger. Zijn hip-hop talent is alleen iets eerder aan het licht gekomen dan zijn singer-songwriter skills. Nu presenteert hij zijn debuutsingle: Glorious. En goed nieuws: hij laat in zijn videoclip ook zijn hiphop-skills zien!

Als kind is Alex eindeloos meegesleept naar klassieke concerten en pianolessen. Toch wordt hij geen dirigent of violist; hij gaat dansen. En hoe! Hij richt op zijn 19e al een van de grootste hiphop-dansscholen van Brabant op: Remix in Oss. Met zijn eigen team, en met teams die hij traint, wordt Alex door de DCAF maar liefst 18 keer worden uitgeroepen tot Nederlands Kampioen en ook zelfs 1 keer tot Wereldkampioen!

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Alex vindt zichzelf steeds vaker terug achter de piano in zijn dansstudio. Voor de lol neemt hij een liedje op dat een vriend van hem op Youtube zet. Dat filmpje zet zijn leven op zijn kop…

Alex Green, nu 30 jaar, blikt met zijn debuutsingle Glorious terug op de tegenslagen in zijn leven. Onder andere het verlies van zijn vader toen hij nog maar 12 jaar oud was. In deze glorieuze single kijkt Alex Green echter hoopvol vooruit naar al het moois dat de toekomst hem gaat brengen.

Glorious is de eerste single van de debuut-EP van Alex Green die medio 2015 uitgebracht zal worden. De single is geproduceerd door Stargate Music, dat eerder platen maakte voor Nederlandse topartiesten als Go Back To The Zoo, Bløf en Di-rect. Bekijk hier de videoclip van Glorious:


Volg Dansen.blog.nl ook op
Facebook en Twitter!

Lees ook:Nina Plantefève (SYTYCD) in nieuwe clip David Guetta
Lees ook:Club Guy & Roni danst in nieuwe video Kyteman
Lees ook:Christina Aguilera´s eerste clip uit Burlesque
Lees ook:Mission Salsa
Lees ook:Dirty Dancing viert 25-jarige verjaardag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>