Nationaal Ballet wil BTW-verhoging voor zijn

In navolging van festivals als Lowlands en EuroSonic Noorderslag wil ook het Nationale Ballet de aangekondigde BTW-verhogingen voor zijn. Het gezelschap heeft haar abonnementencampagne voor het komende theaterseizoen vervroegd. In plaats van in maart te starten met de verkoop, kunnen de liefhebbers al in december abonnementskaarten kopen tegen het lage BTW-tarief van 6%. Daarnaast zijn ook al losse toegangskaarten beschikbaar. De programmering voor het nieuwe seizoen is nog helemaal niet rond, maar vast staat dat het bijzonder wordt. Het Nationale Ballet viert in 2011 haar 50-jarig bestaan. De inhoud van het programma wordt in maart bekendgemaakt.  Vanaf 1 januari 2011 worden de BTW-tarieven op kaartjes voor concerten en voorstellingen verhoogd van 6% naar 19%. Een gevolg is dat de toegangsprijzen met 13% zullen stijgen.

Lees ook:Internationaal Danstheater wisselt van leider
Lees ook:Jubileumgala Nationale Ballet live bij Pathé
Lees ook:Nationaal Ballet op televisie
Lees ook:Uitgebreid aanbod voorstellingen 60e verjaardag Holland Festival
Lees ook:Dit zijn de winnaars van de Dansprijzen Dansersfonds ’79

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>