Cadeau-idee: CaDance

Geen idee wat je je opa, oma, vader, moeder, broer of zusje nu weer kado moet geven met Kerst? Doe dan eens cultureel en creatief en geef een kaartje voor het dansfestival CaDance in Den Haag. Van 4 t/m 19 februari 2011 vindt daar de 15e editie van het tweejaarlijkse première festival CaDance plaats, waarin toonaangevende en jonge choreografennieuwe voorstellingen en speciale festivalprojecten presenteren. Speciaal voor Kerst kunt u online kaarten bestellen met een feestdagenkorting van €2,- voor voorstellingen en van €5,- voor arrangementen. De korting geldt alleen over de normale prijs. De actie duurt van 27 november t/m 26 december 2010. De kaarten worden feestelijk (kerstboom klaar) verpakt en per post verzonden. Kijk op www.cadance.nl voor het programma.

De 15e editie van CaDance laat beweging en verandering zien. Dans is energie, laat jongeren bewegen en de oudere generatie jong blijven. Het doet een beroep op ons empatisch vermogen en toont verlangens, liefde, wanhoop en obsessies. Het staat midden in de samenleving en is een spiegel die noodzakelijk is om onszelf te zien, beschouwen en bekritiseren. Gedurende twee weken is het in Nederland aanwezige choreografische talent te zien in het nieuwe Korzo theater, Theater aan het Spui, Theater De Regentes, Zeebelt en op straat. Met arrangementen, diners, Talk&Shows, de cursus Dans te Kijk en vele Odes aan de dans. In het weekend van 4 t/m 6 februari opent CaDance de deuren van het nieuwe Korzo gebouw aan de Prinsestraat.

Lees ook:CaDance een succes
Lees ook:Valentijn vieren bij Cadance Festival
Lees ook:CaDance: twee weken boordevol moderne dans in Den Haag
Lees ook:Korzo theater sluit deuren voor verbouwing
Lees ook:CaDance is er weer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>