Voorrondes Nederlands Kampioenschap van start

Morgen  gaat voor het 3e achtereenvolgende jaar het Soneo Dance Challenge seizoen van start. Met een kickoff in theater De Lawei te Drachten starten de eerste officiële voorronde voor het Nederlands Kampioenschap Streetdance/Hip-Hop – Showdance – Jazz- Cheerdance. De finale vindt plaats op 9 oktober 2011. Wat begon als een unieke combinatie van een danswedstrijd en theater groeide in een paar jaar tijd tot één van de meest prestigieuze danswedstrijden van Nederland. De wedstrijden van Soneo genieten enorme populariteit bij de Nederlandse danspubliek omdat zij plaats biedt aan dansers van elk prestatieniveau. De winnaar van dit NK plaatst zich voor de Wereldkampioenschappen in Disney World, Orlando, Florida.

De wedstrijden van Soneo zijn reeds voor veel dansers een springplank geweest naar landelijke bekendheid. Veel van de deelnemers zijn na Soneo veelvuldig op tv te zien geweest bij shows als SBS6′s Hollands got talent en RTL 4′s So you think you can dance. Zo waren de 14 jarige Mika, winnaar van RTL 4′s My Name is Michael en de 10 jarige Luciano Hiwat, winnaar van Move Like Michael Jackson reeds op het podium van Soneo te bewonderen.

Meer informatie: www.soneo.nl

Lees ook:Tranga Dance wint NK streetdance
Lees ook:Min Hee Bervoets vervangt Euvgenia Parakhina in SYTYCD
Lees ook:De dans-playlist van Leslie de Koning
Lees ook:Verliefd op de pure Romeo & Julia van Scapino Ballet
Lees ook:Nederlanders op WKformatiedansen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>