Dansen.blog zoekt hoofdredacteur

Na anderhalf jaar met heel veel plezier voor Dansen.blog geblogd te hebben, neemt Suzan Vermeulen per 1 april afscheid. Dat betekent dat er een nieuwe hoofdredacteur voor deze themablog gezocht wordt. Heb jij een journalistieke opleiding en beschik je over een vlotte pen en een (gefundeerde) mening? Reageer dan! Blog Online is met blog.nl het grootste Nederlandse platform van thematische weblogs. Elke blog staat onder redactie van een echte journalist. Momenteel draaien er 90 blogs, die 3,5 miljoen bezoekers per maand trekken. De blogs zijn ingedeeld in channels als media, muziek, film, beauty en gezondheid, sport, werk & geld, wonen & gezin en vrije tijd.

Jij kunt zelfstandig een nieuwsselectie maken, je hebt een mening en schuwt niet om deze kenbaar te maken. Op jouw (thema)blog creëer je een community van mensen die geïnteresseerd zijn in jouw thema. Dagelijks/wekelijks plaats je een aantal berichten. Dat hoeft niet veel tijd te kosten en het is goed met je andere activiteiten of je studie te combineren.

Wij bieden:

  • Grote vrijheid over de redactionele invulling
  • Een uiterst gebruiksvriendelijk content-management-systeem
  • Veel exposure
  • Opname door nieuwsbronnen als Google News, rss-feeds, etc
  • Ondersteuning bij het bloggen
  • Een enthousiaste club van geïnspireerde bloggers

Blog Online houdt zich bezig met de commerciële kant in de vorm van o.a. banners, advertorials, sponsoring. Jij deelt in de opbrengsten. Hoe meer bezoekers je blog trekt, hoe hoger de opbrengsten dus zijn. Omdat je blog deel uitmaakt van een groot netwerk, heb je vanaf het begin al veel bezoekers.

Interesse? Stuur dan zo spoedig mogelijk een e-mail naar [email protected] o.v.v nieuwe blogger Dansen.blog.nl (NB103). Licht toe, waaruit je passie voor dansen blijkt. Geef aan, waarom jij een geschikte kandidaat bent om te bloggen. Voeg je CV toe, waaruit onder meer blijkt, dat je een journalistieke opleiding hebt genoten of dat je die binnenkort afrondt.

Lees ook:Dansen.blog.nl zoekt blogger
Lees ook:Word jij de nieuwe blogger van Dansen.blog.nl?
Lees ook:Gezocht: nieuwe hoofdredacteur Dansen.blog.nl
Lees ook:Voorlopig laatste dansbericht
Lees ook:Nomineer jouw favoriete dansacts voor de Danspublieksprijs 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>