Min Hee Bervoets vervangt Euvgenia Parakhina in SYTYCD

© RTL

Aankomend voorjaar is het zesde seizoen van So You Think You Can Dance te zien bij RTL 5. En het nieuwe seizoen brengt naast een hoop nieuw danstalent ook een nieuw jurylid: Min Hee Bervoets.

Min Hee neemt plaats naast de vertrouwde juryleden Dan Karaty, Ish Aït Hamou en Jan Kooijman. Maar dat betekent dat we Euvgenia Parakhina moeten missen in de jury. Jammer!

Aan RTL Boulevard legt een woordvoerder van RTL uit dat er meer balans in de jury moest komen, omdat het een coproductie is met België. “Tot nu toe leverde Nederland met Dan Karaty, Jan Kooijman en Euvgenia het merendeel van de juryleden”, aldus de woordvoerder. “De wens was om daar meer balans in aan te brengen.” RTL 5 heeft hieraan voldaan door de Belgische Min Hee Bervoets aan het team toe te voegen.

Min Hee Bervoets is een goede keuze als vervanger, maar toch vinden we het jammer dat er nu geen ballroom- en latinexpert meer in de jury zit.

Wie is Min Hee?
Min Hee werkte eerder als choreografe moderne dans al mee aan de dansprogramma’s SYTYCD en The Ultimate Dance Battle. In het najaar van 2014 nam ze plaats in de jury van het Vlaamse programma ‘Dansdate’. Daar werd duidelijk dat Min Hee de lat bijzonder hoog legt voor de kandidaten.

“Ik ben een grote liefhebber van dansprogramma’s”, zegt Min Hee. “Ze vormen een echte springplank voor potentieel danstalent, dat ik met veel plezier vanaf de eerste rij wil ontdekken. Al acht jaar jureer ik in de professionele danswereld, bij wedstrijden en in dansscholen. Als jurylid bij ‘Dansdate’ heb ik het gevoel van jureren helemaal te pakken gekregen en ik ben dus heel enthousiast met mijn plek in de jury van ‘So You Think You Can Dance’.”

Naast een nieuw jurylid is er ook een nieuwe presentatrice: Eline De Munck vervangt An Lemmens tijdens de audities en de bootcamp. An Lemmens is in die periode met zwangerschapsverlof. Vanaf de liveshows is An weer te zien aan de zijde van Dennis Weening.

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:So You Think You Can Dance weer van start
Lees ook:Jan Kooijman komt met nieuw dansprogramma
Lees ook:Ben jij ‘Team Min Hee’?
Lees ook:Euvgenia Parakhina in jury ‘Strictly come dancing’
Lees ook:Nieuw jurylid SYTYCD 2012: Ish Ait Hamou

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>