Rubriek: Televisie

alles wat met dans te maken heeft en op tv is

Weer geen dansact door naar finale Holland’s Got Talent

Vorige week werd 2Fusion Crew en Afrokikos al naar huis gestuurd, deze week hadden onder andere de dansers van Yojigen dikke pech… Wederom dus helaas wéér geen dansact door naar de finale van HGT. Terecht of niet? Wij wilden in elk geval nog even nagenieten van het prachtige optreden van Yojigen. Bekijk het hier terug!

Lees verder...

TP4Y: ‘de droom van elke choreograaf’

De eerste liveshow van Holland’s got talent is een feit. Wij waren erg benieuwd naar de meidengroep TP4Y, die in de auditie verrasten met goede zang en stoere dansmoves. Jurylid Dan Karaty is na de liveshow nog steeds razend enthousiast.

Lees verder...

Dansgroep Kid Infusion door (of niet? toch wel!) naar finale HGT

Wat werden we bij de eerste liveshow van Holland’s Got Talent verwend met lekker veel dans! Een paaldansact, shakende booties, de kleine Abby & Jasmin… Maar de dansact die het meest indruk maakte was Kid Infusion. Zij zijn dan ook door naar de grote finale, al was er wel wat verwarring bij de bekendmaking van

Lees verder...

Choreo van de week: Noa – Say Something

De winnares van Junior Dance 2014 heeft een videoclip uitgebracht van haar winnende choreografie van haar finaleoptreden. Het nummer wordt gezongen door A Great Big World en Christina Aguilera en heeft als titel ‘Say Something’. De regie is gedaan door Roy Ferwerda.

Lees verder...

Everybody Dance Now: dit zijn de eerst 3 finalisten

Joshua, The Daddies en The Majorzz zijn de eerste drie finalisten van Everybody Dance Now! In de eerste liveshow stemden het publiek voor de dansende vaders en het kleinste deelnemertje Joshua, die ook de jury helemaal inpakte met zijn moves. The Majorzz mochten van de jury met een greencard ook door. Wij zetten de acts

Lees verder...