Win premièrekaarten via een ballon

Op donderdag 30 september lieten vijf dansers van het Internationaal Danstheater tien ballonnen voor Theater De Flint de lucht in gaan. De ballonnen werden meegevoerd door de wind. Bestemming onbekend! Zoals dat ook vaak bij mensen in het algemeen en de dansers en musici van het Internationaal Danstheater in het bijzonder het geval is: bij je geboorte kan niemand voorspellen waar je uiteindelijk terecht zult komen. De gelukkige vinders van de ballonnen zijn echter spekkoper! Zij winnen twee kaarten voor de première van Oorsprong op zaterdag 9 oktober in De Flint in Amersfoort! De eerste twee winnaars hebben zich al gemeld!

Veel dansers en musici van het Internationaal Danstheater legden een lange weg af voor ze bij het gezelschap terechtkwamen. Sommigen vluchtten voor een oorlog, anderen werden gedreven door liefde, een studie, verlangen naar een beter leven of het avontuur. Deze persoonlijke geschiedenissen, geworteld in verre landen en samengekomen in Nederland, vormen de inspiratiebron voor Oorsprong. Een grenzeloos verhaal over de universele betekenis van dans en muziek.

De choreografieën variëren van het gestileerde showwerk van de Latin tot de finesse van de Balinese dans. Vijf musici brengen live muziek, van energieke Cherkes uit Turkije tot een carnavalslied uit Uruguay.

Lees ook:Internationaal Danstheater wisselt van leider
Lees ook:Internationaal Danstheater danst schatten van Moeder India
Lees ook:Edelsmeedkunst als dans
Lees ook:Korte tournee Leine & Roebana
Lees ook:Kleinste ongemak voor dansers fataal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>