WINNEN: kaartjes voor première Tap Factory

Foto: Phillipe Fretault

Tapdansspektakel Tap Factory komt, na uitverkochte tournees door Europa en Zuid-Amerika, in december 2014 eindelijk naar Nederland en jij kunt kaartjes winnen voor de feestelijke première op woensdag 17 december!

Razendsnel voetenwerk, spectaculaire danschoreografieën, stoere mannen en een enorme dosis heerlijke humor. Dat zijn de ingrediënten voor de nieuwste, internationale tapsensatie Tap Factory. Voeg het beste van topshows als Stomp, Tap Dogs en The Blue Man Group samen en je hebt een dans- en theaterspektakel van wereldklasse.

Wat moet je doen om de kaarten te winnen? Beantwoord de onderstaande vraag en stuur je antwoord uiterlijk woensdag 10 december 2014 in een mail naar [email protected] Vergeet daarin niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden én dat je via Dansen.blog.nl komt. Misschien zit jij dan wel op 17 december in het World Forum Theater in Den Haag!

In welke musical danste tapper Ryan Campbell-Birch? Tip: de oplossing vind je op www.tapfactory.nl!

De winnaar krijgt automatisch bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De kaartjes zijn geldig op woensdag 17 december en kunnen niet in geld worden omgezet. Slechts één reactie per emailadres toegestaan.

 

Lees ook:Tap Factory: tapdans, acrobatiek, percussie en humor in één show
Lees ook:Zwanenmeerballerina’s dansen in het zwart
Lees ook:Winnaar SYTYCD 2013 danst mee in Tap Factory
Lees ook:Tap Factory maakt alle beloftes waar
Lees ook:Zwanen mogen niet landen op het Binnenhof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>