Welkom op dansen.blog.nl

Welkom allemaal op de nieuwste blog over dansen voor dansfanaten! Hierin bespreek ik het allerlaatste nieuws over alles wat met dans te maken heeft. Ik schrijf over allerlei dansvormen, zoals ballet, jazz-ballet, modern, stijldansen, streetdance, breakdance, hiphop en jump style. Maar er wordt ook aandacht besteed aan etnische vormen van dans, zoals flamenco, salsa, zouk, buikdans, Indiase dans, Chinese dans en Afrikaanse dans. Eigenlijk teveel om op te noemen, want er verschijnen zo weer nieuwe dansvormen. Dansen is op het moment erg in als we de tv-programma’s als Dancing with the Stars, Sterren dansen op het IJs en Dancing on Ice mogen geloven. Hier besteed ik dan ook aandacht aan.

Ik bericht jullie over het laatste nieuws, de nieuwste voorstellingen, evenementen, dansfilms, cursussen, audities en wedstrijden. Maar schroom vooral niet om zelf met ideeën te komen of om op de berichten te reageren!

Wie is de ‘ik’ dan in het bovenstaande verhaal? Mijn naam is Nadia Tan, zelf een dansfanaat. Ik dans vanaf mijn zevende en ben er nog steeds mee bezig in dansgroepen en danslessen. Verder ben ik beginnend freelance redacteur voor onder andere een vakblad.

Rest mij om jullie veel lees- en reageerplezier toe te wensen!

Lees ook:Voorlopig laatste dansbericht
Lees ook:Dans-Idols?
Lees ook:Dansen.blog nu ook op Facebook!
Lees ook:Vijf ritmes dans
Lees ook:Verkleedpartijtje bij auditie Dirty Dancing

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Welkom op dansen.blog.nl

  1. Cyril en Daan

    Hoi Nadia!
    alle succes gewenst in de nabije toekomst. Leuk dat je over dansen schrijft. Probeer vooral dat jumpen maar eens te doorgronden..
    groetjes van je collega’s van dance.blog.nl

      /   Reply  / 
  2. Herman

    Het ziet er allemaal mooi uit. Veel succes met deze blog!

      /   Reply  / 
  3. Aimee

    Het ziet er allemaal goed uit en de stukjes zijn leuk om te lezen. De blog staat al in mijn favorieten, dus ik zal hem regelmatig bekijken!

      /   Reply  / 
  4. tanya

    Ziet er goed uit. Staat al in mijn favoieten. Ga zo door!

      /   Reply  / 
  5. Jeroen

    Veel succes met je blog en laat dansend en dansminnend Nederland maar eens een poepie ruiken!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>