Dansen.blog.nl zoekt blogger

Hebben jullie genoten van dansen.blog.nl? Of juiste helemaal niet en weet je hoe het beter kan? Heb je passie voor dans, heb je journalistieke ervaring, beschik je over een vlotte pen en een (gefundeerde) mening? Dan is dit je kans! Dansen.blog.nl zoekt een redacteur die de blog wil overnemen.

Blog Online B.V. is in juni 2005 gestart als de eerste Nederlandse uitgeverij van weblogs met professionele redacteuren. Momenteel draaien onder www.blog.nl meer dan veertig themablogs als dieet.blog.nl, games.blog.nl, nlpop.blog.nl, voetbal.blog.nl, en zappen.blog.nl. Vanwege tijdelijke emigratie van de redacteur van dansen.blog.nl zijn wij op zoek naar:

Redacteur (m/v) (vervanging)

De redacteur die wij zoeken kan zelfstandig een nieuwsselectie maken. Jij kunt een 'twist' geven aan dit nieuws die interessant is voor jouw doelgroep. Je hebt een mening over het onderwerp en schuwt niet om deze in het bericht te plaatsen. Op de blog creëer je een community van mensen die geïnteresseerd zijn in dit specifieke onderwerp. Dagelijks plaats je 2 tot 4 berichten. Dat hoeft niet meer dan een uurtje per dag in beslag te nemen.

Wij bieden:

- grote vrijheid over de redactionele invulling

- een uiterst gebruiksvriendelijk cms

- opname in een netwerk van professionele, goedlopende blogs

- opname door nieuwsbronnen als Google News, rss-feeds, etc

- ondersteuning bij het bloggen

- een enthousiaste club van geïnspireerde bloggers

Blog Online houdt zich bezig met de commerciële kant in de vorm van o.a. banners, advertorials, sponsoring. Jij deelt in de opbrengsten. Hoe meer bezoekers jij trekt, hoe hoger de opbrengsten dus zijn. Omdat jouw blog deel uitmaakt van een groot netwerk, heb je vanaf het begin al bezoekers.

Interesse?

Stuur dan voor 10 april 2007 een e-mail naar [email protected] o.v.v dansen.blog.nl-redacteur. Vermeld waarom je over dit onderwerp wilt bloggen en licht toe, waaruit je passie blijkt. Geef aan, waarom jij een geschikte kandidaat bent om hierover te bloggen. Voeg je CV toe, waaruit onder meer blijkt, dat je een journalistieke opleiding hebt genoten of dat je die binnenkort afrondt.

Lees ook:Dansen.blog zoekt hoofdredacteur
Lees ook:Word jij de nieuwe blogger van Dansen.blog.nl?
Lees ook:Gezocht: nieuwe hoofdredacteur Dansen.blog.nl
Lees ook:Poll: Wat is jouw favoriete dansstijl?
Lees ook:Voorlopig laatste dansbericht

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Dansen.blog.nl zoekt blogger

  1. Elly

    Hoi Nadia!

    waarom deze oproep? je gaat toch niet stoppen he??? je schrijft zo leuk en ik lees ‘t met veel plezier! en als het toch zo is, dan ben ik stiekem wel nieuwsgierig waarom je ermee zou stoppen.

    liefs, elly

      /   Reply  / 
  2. Nadia - redacteur

    Hoi Elly! Dankjewel voor je compliment! Ik wil ook niet stoppen, maar ik ga een half jaar naar het buitenland (o.a. ook dansen trouwens). Het zal zo druk worden, dat ik geen tijd heb om te bloggen helaas… heel jammer ja… Heb je interesse? ;-)

      /   Reply  / 
  3. Nicky

    hey Nadia;

    echt jammer dat je er tijdelijk mee stopt!!!!
    ik las het altijd met plezier…
    hoe oud moet je zijn om jou te vervangen??

    groetjes,
    Nicky

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>