Doutzen Kroes geeft startsein dance4life campagne 2010

doutzen kroesOp 8 september gaf dance4life ambassadrice Doutzen Kroes het startsein voor de nieuwe internationale jongerencampagne van dance4life. Onder het motto ‘Beat HIV, spread the positive virus!’ spoort Doutzen het publiek aan om op positieve wijze kennis over de wereldwijde hiv- en aidsproblematiek te verspreiden. “Elke dag weer raken er 7.400 mensen geïnfecteerd met hiv. Daar moéten we iets aan doen. Ik ga me de komende weken keihard inzetten om het positieve virus door heel Nederland en ver buiten de grenzen te verspreiden!”, aldus Doutzen Kroes.

Het positieve virus
Via facebook.dance4life.com kunnen jongeren het positieve virus verspreiden en hun vrienden uitnodigen om hetzelfde te doen. Door op die manier het positieve virus te verspreiden en door middel van tussentijdse beloningen, verspreidt dance4life kennis over hiv en aids en gaat de organisatie de strijd aan met de stigma’s en taboes waarmee hiv en aids nog steeds omgeven worden.

Doel van de campagne
In de 80 dagen tussen 13 september en 1 december (Wereld Aids Dag) wil dance4life er voor zorgen dat er meer jongeren besmet raken met het positieve virus dan met hiv. Dagelijks worden er wereldwijd 7.400 mensen geïnfecteerd met hiv. In 80 dagen wil dance4life 592.000 mensen besmetten met het positieve virus.

Lees ook:Jan Kooijman ambassadeur dance4life
Lees ook:Win een chatsessie met Doutzen Kroes
Lees ook:Bijna 3,5 ton opgehaald bij Dance4Life Event
Lees ook:Danscomputer tegen aids
Lees ook:Barry Paf dances for life!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>