SYTYCD Floris en Natascha in Burn the Floor

Nadat in 2008 de theaterzalen op hun kop stonden, keert de internationale Australische danssensatie Burn the floor in 2011 terug naar Nederland. De achttien dansers in Burn the Floor zijn allemaal internationaal kampioenen in Ballroom uit verschillende landen en laten een spetterende mix zien van ballroom en latin Dance. Van de ‘roerige twenties’ in de beroemde Savoy Club van Harlem New York waar onder andere de lindy, de foxtrot en de charleston werden geboren, tot de zwoele uithoeken van Latijns Amerika met dansen als de cha-cha, de rumba, mambo en de salsa. Burn the Floor leidt het publiek op een lichtvoetige ontdekkingsreis door de gepassioneerde wereld van dans. Speciaal voor Nederland zal de So You Think You Can Dance winnaar Floris samen met finaliste Natascha de cast aanvullen.

Burn the floor is van 29 juni t/m 10 juli 2011 in Koninklijk Theater Carré te zien en van 21 september t/m 23 oktober 2011 in de grote theaters in Nederland.

Meer informatie: www.bostheaterproducties.nl

Lees ook:SYTYCD Natascha spettert in Burn The Floor
Lees ook:Vrouwen imponeren in Burn The Floor
Lees ook:SYTYCD-winnaar Danny Boom danst op TWOOLS 16
Lees ook:Mission Salsa
Lees ook:Euvgenia Parakhina in jury ‘Strictly come dancing’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>