Show & Improve your skills @ Delft Moves

Delft movesVan 2 t/m 4 oktober opent Theater de Veste zijn deuren voor jong danstalent. Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober is het mogelijk om deel te nemen aan verschillende workshops. Op zondagavond zorgt de internationale hiphopsensatie Discípulos do Ritmo voor een speciale voorstelling. Daarnaast is de organisatie van Delft Moves is op zoek naar enthousiaste jongeren tussen 13 t/m 25 jaar, die op 2 en 3 oktober onder ‘hoge druk’ trainen voor een knallend optreden op maandagavond 4 oktober. Samen met Honey Eavis (Don’t Hit Mama) en Remy Tilburg (So You Think You Can Dance) wordt er gewerkt aan een show voor op het podium van Theater de Veste.

Gratis workshops & masterclasses
Ook wanneer je niet aan de auditie meedoet, maar van profs o.a. je hip hop en breakdance moves bij wil spijkeren, dan kan je op zaterdag 2 en zondag 3 oktober terecht in Theater de Veste. Zo wordt er een masterclass gegeven door topprofessionals van het bekende dansgezelschap ISH, geeft Remy een inspirerende Hip Hop workshop, is er een energieke breakdance workshop door master op dit gebied Steve Lobo a.k.a. Pop en is er zondagmiddag een masterclass door de internationaal gerenommeerde dansers van Discipulos do Ritmo. Het aantal plaatsen per workshop/masterclass is beperkt!

Voor meer informatie en inschrijving, het aantal plaatsen is beperkt, ga je naar www.delftmoves.nl!

Lees ook:Aquahiphop op de zwembadvloer
Lees ook:Achter de schermen en Idols bij Musical Masterclass
Lees ook:Dansen in de Bijenkorf met Introdans
Lees ook:Kijkje achter de schermen bij Introdans
Lees ook:Introdans brengt danspektakel in het stadhuis van Arnhem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>