Bloedneus tijdens dansscène bollywoodfilm

Tijdens een dansscène voor de film ‘Laga Chunari Mein Daag’ vond een klein ongelukje plaats. De twee bollywood dames Konkona en Rani Mukherji waren aan het dansen in de dansscène waarbij ze een pop als rekwisiet gebruiken. Ondanks dat Konkona niet super goed kon dansen, nam ze niet de moeite om een paar keer te repeteren voordat de scène werd opgenomen. Het verliep niet zonder gevolgen..

Op het moment dat Prodeep Sarkar ‘action’ zei, begonnen de dames te dansen en rond te draaien. Maar Konkona verloor haar grip op de pop en raakte Rani’s neus, die begon te bloeden. Rani was zo boos op Konkona dat ze meteen naar haar auto rende en wegreed. Konkona voelde zich schuldig en daarom stuurde ze de volgende dag een bos bloemen met een klein sorry-briefje. Rani moest wel toegeven dat ze dit wel erg attent vond en belde Konkona om haar te vertellen dat ze niet meer boos was.

Foto: Bollywood.nl

Lees ook:Bollywood dansen in Paradiso
Lees ook:Bollyrobics: Bollywood dansen en fitness
Lees ook:Lambada met vier!
Lees ook:Striptease-danseres dumpt Marilyn Manson
Lees ook:Marilou en Kelly uit Dancing on Ice

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>