RTL verliest weer in ijsstrijd

Er blijft maar nieuws komen in de ijsdanswedstrijd. Arme Stella Gommans, één van de kandidaten van Dancing on Ice, heeft dinsdag tijdens de training haar enkel verstuikt. Ze moest met veel pijn afgevoerd worden naar de eerste hulp. Waarschijnlijk door te fanatiek te trainen. In het ziekenhuis bleek dat ze haar enkelbanden had uitgerekt. Op het moment zit Gommans thuis om haar enkel te laten rusten. Maar woensdag hoopt ze weer op het ijs te staan.

IJsdansen is duidelijk niet voor watjes. Zo viel Regilio Tuurs danspartner Jana keihard op het ijs tijdens een generale repetitie. Tijdens de show danste Jana met veel pijn in haar arm. Petje af hoor. Regilio Tuur en Jana zitten in ieder geval nog in de show. Suze Mens moest afgelopen vrijdag de show verlaten. Bij SBS werd Bas Westerweel op vrijdag weggestuurd en Dries Roelvink op zaterdag.

RTL4 is nog steeds de verliezer in de ijsstrijd. Afgelopen vrijdag keken ruim 800.000 mensen naar RTL4’s Dancing on Ice. SBS’s Sterren dansen op het ijs had er met 1,3 miljoen kijkers beduidend meer. Erg pijnlijk voor RTL4. De zender had wel veel uit de kast getrokken om meer kijkers te krijgen. Zo werd de show gereduceerd van twee avonden naar één avond, was er een sing along en kwamen X- Factor deelnemers de show opleuken. Maar misschien was dat wel teveel van het goede. Een beetje overdreven vond ik het. Het is nog niet bekend wat RTL4 nu gaat inzetten in de ijsstrijd.

Ook heeft radiozender Caz! zich eenmaal als derde component in de ijsstrijd gemengd met het eenmalige programma ‘Stoelendans op het IJs’. Als onderdeel van de Sexy Bag-actie streden luisteraars en BN-ers om de allerlaatste designertassen tijdens een stoelendans op het ijs. Onder de BN-ers waren Viola Holt, Ellemieke Vermolen en Miljuschka Witzenhausen.

Foto: ANP

Lees ook:Dancing on Ice wint kijkers
Lees ook:Gerard Joling op zijn ‘sterretje’
Lees ook:RTL4 ijsstrijd definitief verloren?
Lees ook:Afscheid van de bokser die eindelijk kon schaatsen
Lees ook:IJsdansoorlog: afgelopen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>