Arend uit Sterren dansen op het ijs

Arend Langenberg verloor de skate-off tegen Corry Konings in Sterren dansen op het ijs. Arend beloofde steeds een lift te doen, maar zijn schaatspartner Magdalena Komorowska heeft het luchtruim niet gezien. Corry Konings daarentegen deed wel een lift. Het publiek koos voor de lift en Arend moest helaas de ijsbaan verlaten. Corry zit nu bij de laatste zes.

Arend kreeg de afgelopen weken steeds de laagste cijfers van de jury, maar hij had veel fans die massaal voor hem stemden om hem uit de skate-off te houden. Arend maakt van zijn kür dan ook altijd een feestje. Arend wilde wel een lift doen, maar was steeds bang om zijn schaatspartner te laten vallen. ‘Magdalena verdient haar geld met schaatsen, ik kan me dus geen fout veroorloven. Ik zou het vreselijk vinden als ze door mij geblesseerd raakt,’ aldus Arend.

Helaas voor Arend en zijn fans, zullen we hem geen lift meer zien doen.

Foto: Elvin Boer

Lees ook:Corry Konings verlaat het ijs
Lees ook:Jeroen verliest skate off van Jasmine
Lees ook:Dancing on Ice vol emotie
Lees ook:Dirty Dancing viert 25-jarige verjaardag
Lees ook:Sita grote winnaar Sterren dansen op het IJs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>