Vlaamse presentatrice in Holiday on Ice

Dancing on Ice heeft een nieuwe wending gegeven aan de carrière van Kelly Pfaff. Na haar mooie optreden bij het ijsdansprogramma zal ze in Antwerpen deel uitmaken van het internationale ijsdansgezelschap Holiday on Ice. Het ijsdansgezelschap heeft binnenkort een optreden in de Lotto Arena in Antwerpen. Kelly is nu al zenuwachtig, omdat de duizenden toeschouwers waar voor hun geld willen en zij maar een amateur is. Haar schaatspartner Andrei uit ‘Dancing’ kan spijtig genoeg niet met haar dansen, maar Kelly heeft alle vertrouwen in haar nieuwe Holiday on Ice partner Thomas Naylor.

Onlangs was de persvoorstelling van ‘Romanza’, die over liefde en passie gaat. Helden en heldinnen van beroemde liefdesverhalen passeren de revue zoals ‘Romeo & Julia’, ‘Adam & Eva’, ‘Madame Butterfly’, het verhaal van Cleopatra en Ceasar en het verhaal van Dracula. Maar ook komen de zeven doodzonden van Dante aan bod, omdat deze er vaak voor zorgen dat liefdesverhalen eindigen in haat en jaloezie.

Presentatrice Kelly Pfaff behaalde de derde plek in Dancing on Ice. Ik vind het in ieder geval ongelofelijk hoe snel je na die paar weken (doch intensieve) danstraining voor Dancing on Ice al kan meedansen in Holiday on Ice.

Meer informatie: www.holidayonice.com

Lees ook:Pamela Anderson dansend op wereldtournee
Lees ook:Marilou en Kelly uit Dancing on Ice
Lees ook:Leren schaatsen zoals op Sterren dansen op het ijs.
Lees ook:Geert Hoes in Holiday on Ice show Romanza
Lees ook:Dancing on Ice wint kijkers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>