Leslie de Koning wint SYTYCD Next Generation

leslieAnd we have a winner! Leslie de Koning heeft de eerste editie van So You Think You Can Dance Next Generation gewonnen. De 15-jarige hiphopper uit Hoofddorp kwam met een wild card in de finale en liet daarin zien dat hij die plek meer dan verdiend had.

Misschien kende je Leslie al, hij was vorig jaar ook al de winnaar van Junior Dance 2012.  Winnen zit dus in z’n bloed! Hij versloeg in de SYTYCD-finale de prachtige danseres Omani, de pure danser Samuel en het grote talent Lo.

In de finale danste Leslie samen met Lowel een strakke hiphop choreografie van Roy Julen. Maar in z’n solo liet Leslie pas echt zien wat hij waard was. Hij veroverde de harten van het publiek met zijn eigen hiphop-stijl en toch ook wel een beetje met zijn mooie koppie.

En dan zit het er weer op… Wat ons betreft was dit eerste seizoen van SYTYCD Next Generation zeer geslaagd! Die kids zijn zo talentvol en er werd al op zo’n hoog niveau gedanst, dat belooft veel voor hun toekomst. Jan Kooijman zei na de finale dat hij het programma één vaan de leukste dingen vond die hij ooit had gedaan en dat hij hoopt op een nieuw seizoen. Wij hopen mee!

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:RTL komt met kids-versie van So You Think You Can Dance
Lees ook:De dans-playlist van Leslie de Koning
Lees ook:VIDEO: Dan Karaty, Jan Kooijman en Lieke van Lexmond dansen in Everybody Dance Now
Lees ook:Ish Ait Hamou: een ware ambassadeur voor hiphop
Lees ook:Hiphopper Remy grijpt derde New York-ticket in SYTYCD

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>