SYTYCD: Exit voor dansende dokter Sophie en ex-voetballer Ricardo

Foto: Bob Karman

Foto: Bob Karman

So You Think You Can Dance is  na twee liveshows alweer afgelopen voor de dansende dokter Sophie en de ex-voetballer Ricardo. Het was een moeilijke keuze voor de jury deze week, want er stonden een paar topdansers in de ‘Dance for your lifes’ en ze zetten stuk voor stuk een fantastische solo neer.

Sophie kreeg te weinig stemmen van het publiek voor haar samba met Liam. Ook Kris en Ricardo overtuigden niet met hun jazz-choreografie in een… badkuip? Choreograaf Laurent Flament weet ons altijd te verrassen met zijn gekke attributen!

Ook Ellen en Danny kregen niet genoeg stemmen en moesten dansen voor hun leven, maar dat zij door zouden gaan, stond voor ons van tevoren al vast.

Helaas voor Ricardo zette Liam zo’n geweldige solo neer, dat dat eigenlijk onmogelijk te overtreffen was. En dat klopte ook, ex-voetballer Ricardo moest het veld ruimen. Bij de dames ging het tussen Sophie en Kris, maar de jury gunde Kris nog een kans. Wie weet kan zij dan binnenkort toch ook nog een duet met haar nieuwe liefde Johan dansen…

De top 14 strijdt volgende week verder om de titel van meest favoriete danser van de lage landen. En er staat ons weer wat moois te wachten: namelijk een groepschoreo op een live nummer van Icona Pop!

Mooie foto’s van de liveshow zijn te vinden op www.facebook.com/bobkarmanfotografie

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:SYTYCD: Deze dansers gaan naar de liveshows
Lees ook:Deense Johan stapt uit So You Think You Can Dance
Lees ook:Duo’s en dansstijlen SYTYCD al bekend
Lees ook:Exit voor topentertainer Sinerjey en comeback girl Iris in SYTYCD
Lees ook:Davinia en Delano halen finale SYTYCD net niet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>