Juvani nieuwe Tyrone in Fame

Na afgelopen aflevering van De weg naar Fame werd duidelijk dat Juvani de nieuwe Tyrone wordt in de musical. Daarvoor moest hij en de drie andere Tyrone-wannabe’s een goede hiphopper worden en lekker kunnen rappen. De jury zag geen Tyrone in Boris en zo moest hij al vóór de auditie het huis verlaten. Op de fiets, met zijn sporttas aan het stuur.

Na de auditie liet Juvani Rogier en Ruben achter zich. Ruben baalde als een stekker, hij had de rol van Tyrone al in Oostenrijk vertolkt en wilde ‘fame’. Rogiers werd het niet, omdat zijn zang niet altijd zuiver was. Hij kan zich weer concentreren op zijn rol in The Wiz. Juvani kan nu lekker sparen voor tickets voor zijn familie die op Aruba woont.

Juvani woont nu bijna vier jaar in Nederland en is vastbesloten om het te gaan maken in de showbizzwereld. Eerst wil hij zichzelf op de kaart zetten als musicalartiest. ‘En over vijf jaar moet ik niet alleen bekend zijn als musicalartiest, maar ook goed ontwikkeld zijn als popartiest. Ik zal er keihard voor moeten werken, maar ik zal niet stoppen voordat ik dat heb bereikt’, vertelt Juvani vastbesloten in De Telegraaf.

Lees ook:

Eerste kandidaten De weg naar Fame naar huis

De Weg naar Fame: Idols meets Big Brother

655.000 kijkers voor eerste aflevering De weg naar Fame

Foto: RTL

Lees ook:Eerste kandidaten De weg naar Fame naar huis
Lees ook:655.000 kijkers voor eerste aflevering De weg naar Fame
Lees ook:Kim-Lian krijgt hoofdrol in Fame
Lees ook:Daddy Cool: Drie keer is scheepsrecht!
Lees ook:Cast bodylanguage bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>