Kijktip: Got to dance!

got to danceDansliefhebbers hoeven niet te wachten tot de eerste liveshows van SYTYCD. NET 5 gaat de concurrentiestrijd aan en brengt vanaf vanavond het spraakmakende programma Got To Dance. In deze nieuwe spectaculaire show draait het ook om de zoektocht naar danstalent. Tapdansers, hiphoppers of salsadansers: iedereen is welkom om op het podium te laten zien wat hij/zij in huis heeft, tijdens een spannende afvalrace.

De jury bestaat uit Adam Garcia (Coyote Ugly), Kimberly Wyatt (Pussycat Dolls) en Ashley Banjo (Britain’s Got Talent 2009). Zij hebben het lot van de deelnemers in handen en bepalen uiteindelijk wie zich tot winnaar mag uitroepen én met het grote geldbedrag van ₤250,000 naar huis mag. Naast het Engelse format heeft NET 5 de rechten van de Nederlandse variant van Got To Dance verworven. Got To Dance is elke week om 21.30 uur te zien, de Nederlandse versie zal in 2011 op de buis verschijnen.

Lees ook:Brittany verlaat het Pussycat Dolls huis
Lees ook:Pussycat Dolls op zoek naar nieuwe collega
Lees ook:Nederlands dansduo maakt indruk in Britain’s got talent
Lees ook:Pussycat dolls wannabe’s lopen virus op
Lees ook:So You Think You Can Dance weer van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>