SYTYCD Annemiek als backstagereporter

annemiek618x450Nog even en het is zover, de liveshows van SYTYCD komen op tv. En natuurlijk zit jij voor de buis! Daar zie je, naast de bekende presentatoren en juryleden, nog een bekend gezicht. Annemiek Suijkerbuijk zal voor de backstage reports zorgen én is het online aanspreekpunt op de programmasite www.soyouthinkyoucandance.nl. Annemiek, bekend uit het eerste seizoen, geeft de bezoeker een unieke kijk achter de schermen bij het dansprogramma.

Als geen ander kent zij de klappen van de zweep en weet precies wat er bij de dansers speelt. Een expert die de tranen en het geluk van de dansers kan delen met de fans. Gedurende het seizoen plaatst Annemiek updates op Hyves en Twitter en reageert ze op vragen van de fans. Voor het eerst kunnen kijkers nu rechtstreeks communiceren met een insider van het programma.

De volgende uitzending van SYTYCD vindt plaats op 12 september. Hieronder kun je nog even genieten van Annemiek aan het werk.

Foto: www.soyouthinkyoucandance.nl

Lees ook:It’s on! Audities So You Think You Can Dance 2012 van start
Lees ook:Ophef over Dance for your life in SYTYCD
Lees ook:Liveshows SYTYCD uitverkocht
Lees ook:Eigen show voor Jan Kooijman?
Lees ook:Top 10 So You Think You Can Dance vanaf januari in theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>