Els Smekens in Fuerza Nova

AfficheAfgelopen zaterdag ging de nieuwe, spetterende theatershow Fuerza Nova in première en één ding is zeker. Ze hebben daar een boel bekende dansers voor weten te strikken. Zo zien we in de castlijst de winnares van SYTYCD2 Els Smekens staan.  De, destijds gedoodverfde, favoriete heeft het afgelopen jaar ook niet stil gezeten. Na haar rol in de musical Hairspray, danste ze de sterren van de hemel in de Belgische musical Notre dame de Paris en momenteel volgt ze een dansopleiding in New York. Nu is ze dus tot en met november te zien in Fuerza Nova.

FuerzaNova is een hippe en energieke all-in experience waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Het publiek staat; het gebeurt om je heen op de diverse podia!
FuerzaNova is fysiek theater met knallende circus  en dansacts, percussie, hiphop, streetdance en tapdance. En alles wordt ondersteund door een live-band met dj, onder leiding van de bekende slagwerker Lucas van Merwijk.

Meer informatie: www.fuerzanova.nl

Lees ook:Where have you been, Ingrid Jansen?
Lees ook:Ongekend spektakel in Fuerza Bruta
Lees ook:Voorstellingen Fuerza Bruta afgelast wegens faillissement
Lees ook:655.000 kijkers voor eerste aflevering De weg naar Fame
Lees ook:Kandidaten gezocht voor hoofdrol Saturday Night Fever

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>