Sneakpeak So You Think You Can Dance: speel zelf jury!

Afbeelding via RTL

Kun jij ook niet wachten tot het nieuwe seizoen van So You Think You Can Dance in september weer begint? Dat hoeft ook niet! Via een online app kun je nu dagelijks een aantal audities bekijken, en jureren. Tijdens de eerste sneakpeak spotte ik gelijk al een paar ‘oude’ bekenden…

Begin juli was ik als publiek aanwezig bij één van de auditiedagen van SYTYCD. Na elke auditie voorspelde ik voor mezelf of de danser wel of niet door zou gaan, nog voordat de juryleden hun mond open hadden gedaan. Erg leuk om te doen en leuk om te zien dat ik het vaak eens was met de jury.

Nu kun jij dit ook gaan proberen met de online app So You Think You Can Be The Judge. Op deze website/app kun je dagelijks een aantal audities bekijken en vervolgens met de stembuttons aangeven welke dansers er volgens jou naar de bootcamps doorgaan en wie niet. Of wie er zelfs zò goed is dat hij/zij direct een ticket naar New York krijgt. Het commentaar van de echte jury krijg je nog niet te horen, daarvoor zul je toch moeten wachten tot het nieuwe seizoen in september op de buis komt.

Spoiler alert:
Ik heb net de eerste twee TUDB-bekenden gespot tussen de audities: een danseres uit Team Michel en een danseres uit Team Jaakko. Ze staan op dit moment in de Week top 5, dus ga vooral even kijken als je benieuwd bent over wie ik het heb.

Lees ook:So You Think You Can Dance weer van start
Lees ook:Sneak Preview 1e aflevering So You Think You Can Dance
Lees ook:‘The (ultimate dance) battle is on’ in So You Think You Can Dance
Lees ook:It’s on! Audities So You Think You Can Dance 2012 van start
Lees ook:Audities So You Think You Can Dance 2012 : It’s a wrap!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>