Met DDDD themajaar 2007 Dans & Muziek officieel van start

Het toeristische themajaar 2007 Dans & Muziek is 9 januari officieel geopend met een optreden van de Dutch Don’t Dance Division. Tijdens de vakantiebeurs in de jaarbeurs in Utrecht danste het Haagse dansgezelschap een gedeelte uit de Notenkrakersuite op de muziek van Tchaikovsky. Ook kan je nu de site www.dansenmuziek.nl bekijken en raadplegen.

Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) zet elk jaar een speciaal thema of evenement centraal in de marketing en promotie van Nederland. Vorig jaar was bijvoorbeeld het Rembrandt-jaar. ‘Evenementen en themajaren zorgen internationaal voor veel extra aandacht en free publicity voor Nederland. Tevens is het mogelijk om marketinginspanningen te bundelen door dit jaar de focus op Dans & Muziek te leggen,’ aldus Erik van Dijk, manager International Event & Acquisition. Hij verwacht in binnen- en buitenland veel publiciteit en veel belangstelling van het publiek.

Dans & Muziek bestaat uit vier subthema’s, en wel : Dance & Clubbing, Moderne muziek, Klassieke muziek en Moderne en Klassieke dans. Op de site www.dansenmuziek.nl staat een selectie van de activiteiten die in kader van Dans & Muziek in Nederland plaatsvinden. Daarnaast is de site ook in vijf andere talen te lezen op www.danceandmusic2007.com.

Ik heb natuurlijk op de site gekeken en het is leuk om alle dansevenementen door Nederland op één pagina te zien.

Foto: Tourpress.nl

Lees ook:Genieten met themajaar dans
Lees ook:The Internet Ballet Database
Lees ook:De lente komt, Springdance ook
Lees ook:Dansleraar Britney Spears geeft workshop
Lees ook:Jan Kooijman ambassadeur dance4life

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>