Even voorstellen: jullie nieuwe dansblogger

Het is een paar maanden stil geweest op dansen.blog.nl nadat Suzan Vermeulen in april afscheid nam. Inmiddels heb ik (Linda Verhaegen) het stokje overgenomen en ik vind het een eer om op een platform als blog.nl te mogen schrijven over mijn grootste hobby: dans!

Van jongs af aan heb ik altijd gedanst: jazz ballet, dansmarieke/showdans, stijldansen, hiphop en tegenwoordig streetdance. Nooit op hoog niveau, door gebrek aan talent, lenigheid, hoge benen, noem maar op. Maar altijd vol enthousiasme.

Dat enthousiasme voor dans werd verder aangewakkerd toen er een paar jaar geleden allerlei dansprogramma’s op tv verschenen. Professionele dansers en choreografen kwamen opeens je woonkamer binnen. Ik wilde er meer van weten, ben gaan googelen en ontdekte de enorme danswereld die achter de tv-shows schuilt.

Voordat de deelnemers meedoen aan de tv-show leerden ze hun danskunsten op dansscholen, bij gezelschappen of van beroemde choreografen. En als de tv-show is afgelopen, dansen de deelnemers gewoon weer verder in theaters, films, videoclips en op festivals. En er zijn nog veel meer dansers, die niet meedoen aan de tv-shows, maar net zo goed dansen, of zelfs veel beter.

Op Dansen.blog.nl neem ik jullie mee in die danswereld. Je wordt dagelijks voorzien van de laatste dansnieuwtjes, tips, recensies en leuke video’s. Wil je meepraten? Reageer gerust: ventileer je mening, stel vragen en geef me suggesties voor nieuwe berichten!

Lees ook:Vier oude bekenden bij theatertour SYTYCD
Lees ook:Voorrondes Nederlands Kampioenschap van start
Lees ook:Dancing with the Stars nog steeds succes
Lees ook:Danswereld geschokt door overlijden André Gingras
Lees ook:Hein Vergeer ijdanst in Gouda

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Even voorstellen: jullie nieuwe dansblogger

  1. Marcus Lucas

    Welkom Linda! Ga je de algemene @Dansenblog twitter gebruiken of heb je een persoonlijk account? Ik gebruik @NLpop ;)

      /   Reply  / 
    1. Linda Auteur

      Hoi Marcus! Dankjewel! Dat is wel de bedoeling, ik heb contact gezocht met de vorige blogger om @Dansenblog over te nemen. Mocht dat niet lukken, dan hoor je het nog.

        /   Reply  / 
  2. Suzan

    Hoi Linda,

    Ik heb niets van je ontvangen hoor… Ik wist overigens niet eens dat er een nieuwe redacteur was. Mail me even, dan stuur ik je voortaan de berichten die ik nog binnen krijg door!
    Groetjes en succes

    Suzan

      /   Reply  / 
    1. Linda Auteur

      Dankjewel voor je bericht, ik mail je gelijk even!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>