Vier oude bekenden bij theatertour SYTYCD

Foto: RTL

Foto: RTL

Geen grote verrassingen in de uitslag van SYTYCD gisteravond, maar wel een verrassend nieuwtje: vier bekende gezichten uit vorige seizoenen dansen als ‘special guests’ mee tijdens de theatertour dit jaar!


Ook dit jaar zal de top 10 van So You Think You Can Dance’ hun danskunsten vertonen in theaters door heel Nederland en België. En ze krijgen versterking  van niemand minder dan  Floris (winnaar SYTYCD 2010), zijn medefinaliste Lise, Nina (winnares 2011) en haar danspartner Anthony.

Floris en Lise doen mee aan de shows in Amsterdam, Heerlen, Rotterdam en Hilversum en Nina en Anthony zijn te zien in Gent, Antwerpen en een show in Rotterdam.

Natuurlijk is hoofdchoreograaf Roy Julen weer gastheer van de shows. Op 17 januari 2014 gaat de tour van start en kun je alle dansers nog eens terugzien  met alle favoriete choreografieën uit de tv-shows, maar ook met nieuwe spectaculaire choreografieën.

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Floris toch in Bodylanguage
Lees ook:Roy Julen leert je dansen voor de koning
Lees ook:Show afgelast, maar toch een staande ovatie
Lees ook:Leer het dansje van Gangnam Style met choreograaf Roy Julen
Lees ook:Nina Plantefève (SYTYCD) in nieuwe clip David Guetta

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>