Roy Julen leert je dansen voor de koning

roy-julen-koningsdansGeen Koningslied, maar een Koningsdans! De organisatie ‘Wij Treden Op!’ roept basisschool-leerlingen op om op 30 april allemaal op te treden en te dansen op het nummer ‘De koning is een DJ’. Daarvoor is een speciale choreografie bedacht door Roy Julen, de hoofdchoreograaf uit So You Think You Can Dance.

Op de website Wijtredenop.nl vind je een instructiefilmpje waarin Roy Julen uitlegt hoe de danspassen precies moeten. Naast Roy Julen doen ook Davinia en Vivian uit SYTYCD mee. In onderstaand filmpje kun je alvast een stukje van de dans zien:

‘Wij Treden Op!’ is een initiatief van Het Fonds voor Cultuurparticipatie, Kunstbende, Kunstconnectie, Stichting Collectieve Promotie Kunstbeoefening (SCPK), Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA) en CJP.

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Vivian en Frederic dansen in ‘Sterren op de dansvloer’
Lees ook:Leer het dansje van Gangnam Style met choreograaf Roy Julen
Lees ook:Frederic verslaat Vivian in finale So You Think You Can Dance
Lees ook:Musical Flashdance op de planken in seizoen 2013-2014
Lees ook:So You Think You Can Dance: ode aan de choreografen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>