Musical Flashdance op de planken in seizoen 2013-2014

Hoera, Albert Verlinde Entertainment brengt komend theaterseizoen de musical Flashdance naar Nederland! Deze heerlijke dansmusical gaat in augustus 2013 op Broadway in première en kort daarna zal Nederland de première beleven.

Flashdance zal komend seizoen te zien zijn in de 20 grootste theaters van Nederland. Volgens RTL Boulevard wordt er momenteel naar  de hoofdrolspelers gezocht, aangezien Kim-Lian van der Meij en William Spaaij, met wie Albert Verlinde vaak samenwerkt, tegen die tijd niet beschikbaar zijn.

De audities zijn dus in volle gang en op twitter hebben we kunnen lezen dat choreografen Roy Julen en Martin Michel daarbij betrokken zijn! Julen twitterde: “Fijne auditie #flashdance afgenomen net samen met martinmichel.” Op die auditie zullen vast veel bekende dansgezichten rondgelopen hebben. Bijvoorbeeld Sarah Mancini (SYTYCD, TUDB), die twitterde:  “Heeft gewoon even staan zingen op een auditie #flashdance”.  Albert Verlinde verwacht in de komende maanden zijn cast bekend te kunnen maken.

De musical Flashdance is gebaseerd op de gelijknamige film uit de jaren 80, met de bekende hits als ‘What a Feeling’, ‘Maniac’ en ‘Love Rock & Roll’. Een meisje droomt ervan om professioneel danser te worden en toegelaten te worden op de prestigieuze balletschool.

Ter afsluiting een clipje om alvast een beetje in de stemming te komen:

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:‘Hoofdrol Flashdance is zwaarste in musicalgeschiedenis’
Lees ook:Zoektocht naar hoofdrolspelers musical Fame op tv
Lees ook:De Weg naar Fame: Idols meets Big Brother
Lees ook:655.000 kijkers voor eerste aflevering De weg naar Fame
Lees ook:Première theatertour So You Think You Can Dance gecanceld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>