Jan Kooijman en Henna Lee dansen tegen kanker

Screenshot: Youtube

Gisteravond werden we getrakteerd op een prachtig stukje moderne dans op de Nederlandse televisie. Tijdens het Sta Op Tegen Kanker-Gala dansten Jan Kooijman en zijn vriendin Henna Lee een eigen choreografie op het nummer ‘The Artist Inside’ van Don Diablo.

DJ Don Diablo verloor in september zijn vader aan kanker. Hij schreef ‘The Artiste Inside’ over zijn vader:  “Wat begon als een klein liedje, werd uiteindelijk het campagnenummer van vanavond (thema-avond Sta Op Tegen Kanker, red),” zegt Don. “Ik sta op voor mijn vader en alle lieve vaders van wie we te vroeg afscheid hebben moeten nemen.”

Don Diablo vroeg zijn vriend Jan Kooijman en Henna persoonlijk om een dans te bedenken op dit nummer. Tijdens het gala voerden de twee ex-Scapino dansers het stuk live op en lieten duizenden kijkers op de bank waarschijnlijk in tranen achter.

Bekijk het stuk hier:

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Jan Kooijman en Henna Lee terug op toneel bij Scapino Ballet
Lees ook:SYTYCD-winnaar Danny krijgt contract bij Scapino Ballet
Lees ook:VIDEO: Dan Karaty, Jan Kooijman en Lieke van Lexmond dansen in Everybody Dance Now
Lees ook:DJ Junkie XL componeert Gala Nederlandse Dans
Lees ook:Jan Kooijman ambassadeur dance4life

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jan Kooijman en Henna Lee dansen tegen kanker

  1. Rotterdam Dance Capital

    Beste dansfanaten!

    In het weekend van 7, 8 en 9 december bruist Rotterdam van dans tijdens Rotterdam Dance Capital 2012! Natuurlijk kunnen jullie als dansers daarbij niet ontbreken! Er zullen naast optredens, feestjes en de Fruit to Go Dance Battle ook workshops worden gegeven bij en door verschillende gezelschappen en crews.

    Kijk op https://www.facebook.com/notes/rotterdam-dance-capital/de-workshops/566751946684221 voor een overzicht van alle workshops.

    Wanneer jullie aan een van deze workshops willen deelnemen, mail dan snel naar : [email protected] (onder vermelding van je naam, telefoonnummer, geboortedatum en workshopnummer). Wees er snel bij, want vol is vol!

    Help ons om Rotterdam Dance Capital tot een groot succes te maken!
    Deel daarom a.u.b. dit bericht op jullie Facebook pagina.

    Voor meer info verwijs ik je graag naar: http://www.rotterdamdancecapital.nl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>