Burlesque met een Hollandse touch

burlesque 2Ja hoor! Glitter and glamour! Sony Pictures stelt de eerste trailer beschikbaar van de bioscoopfilm Burlesque. De film gaat over de zangeres Ali (Christina Aguilera) die een baan vindt in een neo-burlesque club in L.A. De club is in handen van Tess (Cher). Ook de Nederlandse danser Timor Steffens, bekend van Michael Jackson´s This Is It, speelt een rol in de film. Of het een acteertechnische hoogstand wordt, betwijfelen we nog, maar dat er heerlijke dans- en showscènes inzitten, staat vast. Check it out!

Over de film
Ali (Christina Aguilera) komt uit een klein dorpje en beschikt over een fantastische stem. Ze wil armoede en een onzekere toekomst ontvluchten door haar dromen na te jagen in L.A. Hier stuit Ali stuit op een indrukwekkend, maar sukkelend theater waar een bevlogen musical revue speelt. De eigenaar en headliner van de revue, Tess (Cher), geeft haar een baan als serveerster. De extravagante kostuums en spannende choreografie van Burlesque bedwelmen de jonge, maar naïeve Ali, die bezweert om ooit hier op te treden.

Lees ook:Vers van de pers: Cher in Burlesque
Lees ook:Burlesque-danseressen backstage
Lees ook:Christina Aguilera´s eerste clip uit Burlesque
Lees ook:Timor danst met Usher
Lees ook:Dansfilm Burlesque genomineerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>