Timor danst met Usher

burlesqueDanser Timor Steffens treedt zondag op met de Amerikaanse R&B-ster Usher tijdens de MTV Video Music Awards in Los Angeles. Dat maakte zijn management bekend. Vorig jaar stond hij ook al op het podium van de VMA’s. Toen trad hij op met Janet Jackson. Eerder was de 22-jarige Nederlander, die bekend werd door zijn deelname aan het eerste seizoen van So You Think You Can Dance, door Michael Jackson uitgekozen om hem in het dansersteam te begeleiden bij zijn vijftig concerten in het Londense O2.

‘Usher stond altijd al bovenaan mijn wishlist om ooit mee te performen. Het is wéér een droom die uitkomt’, aldus Steffens die binnenkort ook schittert in een film naast onder anderen Christina Aguilera en Cher. In de film Burlesque, die vanaf november in de Amerikaanse bioscopen draait, speelt hij een dansende barman. (ANP)

Lees ook:Timor danst met Chris Brown
Lees ook:Burlesque met een Hollandse touch
Lees ook:SYTYCD-winnaar Danny krijgt contract bij Scapino Ballet
Lees ook:Christina Aguilera´s eerste clip uit Burlesque
Lees ook:VS nog geen genoeg van dansfilms

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>