Timor Steffens danst in clip David Guetta

De nieuwe videoclip van David Guetta is uit, met daarin niemand minder dan onze eigen SYTYCD-Timor. Vanaf 2:45 kun je Timor bewonderen, al is het moeilijk te zien welke van de dansers hij precies is. De echte fans halen hem er vast wel uit. De clip is trouwens sowieso al de moeite waard door de moves van Chris Brown himself!

Deze week twitterde Timor: ‘Check me out in the new David Guetta – I Can Only Imagine ft. Chris Brown, Lil Wayne video: http://t.co/waoheMXA @Timorworld’. 

Timor is de meest succesvolle danser die ooit uit een Nederlandse SYTYCD is voortgekomen. Na de finale in 2008, waar hij tweede werd, vertrok hij naar Amerika. Hij zou gaan dansen in de This it it-tour van Michael Jackson. We weten allemaal hoe dat is afgelopen… de tournee kwam er nooit.

Maar voor Timor hield het succes niet op: hij danste in shows van Usher, Janet Jackson en is nu een vaste danser in de tour van Chris Brown. Hij was al te zien in de clips van Yeah 3X en Look at me now van Chris Brown, en nu dus ook in deze nieuwe samenwerking Brown met David Guetta en Lil Wayne.

Dat doet me overigens wel ergens aan herinneren… Had SYTYCD-Nina dit seizoen niet de prijs gewonnen om in de eerstvolgende clip van David Gueatta te mogen dansen?? Daar heb ik nooit meer wat van gehoord. Wie weet er meer?

 

Lees ook:Timor danst met Chris Brown
Lees ook:Danser Timor Steffens de nieuwe vlam van Madonna?
Lees ook:Nina Plantefève (SYTYCD) in nieuwe clip David Guetta
Lees ook:Making of van Nicole Scherzingers Poison
Lees ook:Timor in The Legion of Extraordinary Dancers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>