Danser Timor Steffens de nieuwe vlam van Madonna?

Foto: RTL

Foto: RTL

Alle entertainmentsites hebben het erover: de ‘nieuwe liefde’ van Madonna. Ze is met Oud en Nieuw namelijk gespot met onze eigen Timor Steffens! En of ze nou wat hebben of niet, het feit dat Timor maatjes is met de queen of pop, is sowieso een goed teken voor zijn carrière…

Madonna plaatste deze foto met Timor Steffens op haar Instagram, en verwijderde hem ook weer heel snel…

Timor kennen we van het eerste seizoen van SYTYCD in Nederland, waar hij de finale haalde en tweede werd. Vervolgens vertrok hij naar Amerika om het daar te proberen. Met succes!

Hij sleepte een opdracht binnen als danser in de This is it-tournee van Michael Jackson. Die tour kwam er uiteindelijk niet, door het vroegtijdig overlijden van de King of Pop.

Maar daar eindigde het niet voor Timor: hij danste in tours en videoclips van onder andere Chris Brown, Nicole Scherzinger en Alexandra Burke. Ook in Nederland ging zijn carrière door: hij was in 2012 te zien als jurylid bij Beat the Best en maakte in 2013 een choreografie voor So You Think You Can Dance.

En nu duikt hij dus opeens op op die foto’s met Madonna. Volgens celebblogger Perez Hilton is er zeker ‘love in the air’… De manager van Timor sprak dat tegen in RTL Boulevard: hij zegt dat de twee het prima kunnen vinden, maar er zou geen sprake zijn van een liefdesrelatie.

Hoe dan ook, wij hopen Timor gauw met Madonna op een podium of in een videoclip te zien!!

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Timor repeteert met Usher
Lees ook:Timor danst met Chris Brown
Lees ook:Timor danst met Usher
Lees ook:Nationale en internationale dans acts in ‘Beat The Best’
Lees ook:‘Bonebreaking’ en ‘vertical ballet’ in Beat the Best

1 Reacties // Reageer

One thought on “Danser Timor Steffens de nieuwe vlam van Madonna?

  1. Teske

    omg neee neeeeeeeeee.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>