Nieuwe hiphop dansgame van Ubisoft

Screenshot The Hip-hop Dance Experience

Ik ben absoluut geen gamer – nooit verder gekomen dan level 4 van Mario World op de Super Nintendo – maar dit lijkt me nou echt een spel voor mij: The Hip-Hop Dance Experience.

Ubisoft heeft al meerdere dansgames gemaakt, ook de Just Dance-games 1 t/m 3 komen van de Franse uitgever. In tegenstelling tot die reeks, waarin verschillende dansstijlen aan bod komen, richt The Hip-Hop Dance Experience zich helemaal op hiphop.

Er zijn beroemde choreografen aangetrokken om mee te helpen aan de game: onder andere Laurieann Gibson (chore0graaf van o.a. Lady Gaga, Nicki Minaj en de Honey-films) en Dave Scott (bekend van de Amerikaanse So You Think You Can Dance). Het spel komt in november uit voor Xbox 360 met Kinect en voor Nintendo Wii en Wii U.

Op de tracklist staan onder andere recente nummers van Chris Brown, LMFAO, Nicki Minaj en B.O.B. maar ook classics van Run-DMC en Snoop Dogg. De hele lijst is hier te lezen.

In deze trailer is te zien hoe de choreografen van de game te werk zijn gegaan:

Lees ook:De strijd tussen de dansgames is begonnen
Lees ook:Michael Jackson dansgame
Lees ook:VS nog geen genoeg van dansfilms
Lees ook:Emmys gieten beste tv-series in dans act
Lees ook:Timor danst met Usher

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>