Eerste Nederlandse hiphop-winkel voor vrouwen

Als je wilt dansen, wil je er natuurlijk wel een beetje kek uitzien. De dames van HipHop Chicks snappen dat helemaal. Zij hebben de eerste Nederlandse webwinkel met hiphop-kleding álleen voor vrouwen geopend.  Het aanbod hiphop-kleding in Nederland was erg klein, helemaal voor vrouwen. Daarop besloot eigenaresse Danielle Slaman het initiatief te nemen en de kleding, die zij zelf graag wilde dragen, ook zelf te gaan verkopen. HipHop Chicks werd in 2007 een feit. Nu, vier jaar later, is het aanbod flink uitgebreid en is HipHop Chicks klaar om de HipHop scene te veroveren! De merken in het assortiment worden maar weinig verkocht in Nederland, dus grote kans dat jij de enige bent die in dat ene shirtje van Kani Ladies, Dada, Apple Bottoms, Ecko Red, Dereon, Rocawear, Respect ME of Baby Phat rondloopt.

Op HipHopChicks.nl kun je veilig betalen met iDeal of paypal. Je bestelling wordt binnen 24 uur na betaling verzonden, en je betaalt geen verzendkosten. Past de kleding niet of is het toch niet wat je er van verwachtte? Dan kun je het uiteraard gewoon terugsturen! De leuke promo werd gemaakt in samenwerking met dansschool 8Counts uit Alkmaar.

Meer info: www.hiphopchicks.nl

Lees ook:Nieuw jurylid SYTYCD 2012: Ish Ait Hamou
Lees ook:Eerste bootcamp-ronde SYTYCD
Lees ook:Ish Ait Hamou: een ware ambassadeur voor hiphop
Lees ook:Video: dansen als een dreumes die net kan lopen
Lees ook:Haags Spuiplein danst op 6 oktober tijdens Together Now

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>