Haags Spuiplein danst op 6 oktober tijdens Together Now

Den Haag heeft er een bijzonder dansfestival bij. Moderne dans, hiphop, popping & locking, bollywood en jazz komen samen op muziek- en dansfestival Together Now. Een leuk initiatief van het Nederlands Dans Theater, Residentie Orkest, Dr Anton Philipszaal/Lucent Danstheater en het Koninklijk Conservatorium.

Op zaterdag 6 oktober kun je op het Spuiplein en in de theaters eromheen de hele avond genieten van dansvoorstellingen en muziek. Een greep uit het programma:

  • Het Nederlands Danstheater danst twee stukken: Swan Song van Lightfoot en een nieuwe choreografie van Medhi Walerski
  • Dansgezelschap Don’t Hit Mama treedt op met het Residentie Orkest. Zij dansen Sacred Cypher, een hiphop-choreografie op de Sacre du Printemps van Stravinsky:  van popping & locking tot salsa en Javaanse dans
  • Het Haagse Jam de la Crème collectief sluit het dansfeest af met improvisaties van DJ’s, hiphoppers en rockers.

Together Now moet een festival worden door, voor en met de bewoners van Den Haag. Daarom doen niet alleen de gezelschappen zelf, maar ook vele studenten en amateurs mee. Het volledige programma van het festival vind je op www.togethernow.nl. Daar kun je ook kaarten bestellen.

Zelf kan ik er helaas niet bij zijn, maar ik hoop hier naderhand jullie festivalverhalen te lezen, of op facebook.com/dansenblog.

Lees ook:Zaterdagavond vol dans op Haags Spuiplein
Lees ook:NDT 2 danst werken van León & Lightfoot, Eyal & Behar, Inger en Ekman
Lees ook:Nieuw gebouw voor Nederlands Dans Theater
Lees ook:Debuut Spanjaarden bij Nederlands Dans Theater II
Lees ook:5 danstips voor het Haags Uit Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>