5 danstips voor het Haags Uit Festival

haagsuitfestivalDen Haag maakt zich op voor heel veel dans en cultuur! Aanstaande zondag 7 september is het Haags UIT Festival op het Spuiplein. Het programma zit boordevol dans. 5 tips op een rijtje:

1. Begin de dag met een heerlijk ontbijtje terwijl je geniet van verschillende (dans)optredens. Het Haagse stadontbijt begint om 10:30 uur en is helemaal gratis!

2. Doe mee met een workshop! Om 11:30 en 15:00 uur kun je meedoen met een miniworkshop van het NDT, om 15:30 uur dansen kinderen mee met de Dutch Don’t Dance Division, en om 13:25 uur kun je een stukje choreografie leren uit de voorstelling Songs for Drella tijdens de workshop van het Scapino Ballet.

3. Voor de fans van So You Think You Can Dance: om 11:50 uur staat er een duet uit de voorstelling Glass  van Isabelle Beernaert op het programma!

4. Ga om 14:00 uur naar het Lucent Danstheater voor de gratis voorstelling Postscript van León & Lightfoot.

5. En de ideale dagafsluiter: zelf met de voetjes van de vloer tijdens de Silent Disco!

Bron: NDT/Den Haag Danst

Er is tijdens het festival nog véél meer te zien en te doen: voorstellingen van buikdansers, bollywooddansers en traditionele Chinese volksdans… we noemen maar wat! Het programma is zo gevarieerd, dat we nog wel 10 andere tips hadden kunnen geven. Maar ga vooral zelf kijken en kies je eigen hoogtepunten uit. Wij zijn heel benieuwd wat jij het mooiste vond!

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Uitgebreid aanbod voorstellingen 60e verjaardag Holland Festival
Lees ook:Haags Spuiplein danst op 6 oktober tijdens Together Now
Lees ook:CaDance: twee weken boordevol moderne dans in Den Haag
Lees ook:Onkruid in Amsterdam Oost
Lees ook:Caggie: ‘Urban is net zo hedendaags als moderne dans’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>