Tap Factory: tapdans, acrobatiek, percussie en humor in één show

Foto: Phillipe Fretault

Foto: Phillipe Fretault

Alvast een tip voor december, want deze show mag je eigenlijk niet missen: Tap Factory komt naar Nederland! Tap Factory is niet zo maar tapdans, het is één en al spektakel: denk aan stoere mannen, razendsnel voetenwerk, urban- en breakdance, acrobatiek, live percussie en dat overgoten met humor.

De tournees door Europa en Zuid-Amerika waren helemaal uitverkocht en nu komen de mannen van Tap Factory dus naar Den Haag. De cast bestaat uit tapdansers, acrobaten en muzikanten. De voeten van de dansers leiden in de choreografie van de Franse Vincent Pausanias een eigen leven, terwijl de slagwerkers voor stampende begeleiding zorgen.

De Nederlandse première van Tap Factory vindt op 17 december 2014 plaats in het World Forum Theater in Den Haag. Daar is de voorstelling tot en met 4 januari 2015 exclusief te zien. Meer informatie via www.tapfactory.nl.

Benieuwd? Hier alvast een voorproefje:

 

 

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:WINNEN: kaartjes voor première Tap Factory
Lees ook:Moving Media motto van Cinedans 2010
Lees ook:Winnaar SYTYCD 2013 danst mee in Tap Factory
Lees ook:Tap Factory maakt alle beloftes waar
Lees ook:Vincent Pausanias: taptalent met wiskundeknobbel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>